Monday, May 2, 2011

Teringin nak menulis lagi

Dah lama tak menulis kat sini. Rindu sangat nak berceloteh panjang-panjang kat sini. Terasa macam lama sangat menghilangkan diri. Memang lama pon kan. Busy dengan event, final exam. Now semua tu dah settle. Dah start cuti so memang banyak la masa terbuang kan. 2 bulan kotttt! Memang lepas ni keja menghadap laptop je la. Godek-godek apa yang patut and at the same time boleh belajar to improve my writing. Tapi sekarang mood baca belog orang lagi membuak-buak dari mood nak menulis taw. Bukan apa, kite suka baca experience orang lain. I really enjoy that. Apa yang baik, kite boleh ikut and apa yang tak baik kite minta jauhkan. Ok la, kite nak pergi cari mood nak berceloteh panjang-panjang kat sini. Rinduuuuuuuuuu!

2 comments:

  1. wah..seronok nya dah cuti..cuti berapa lama?

    ReplyDelete
  2. cuti kejap je akak mayra! dlm 2 bulan camtu je.

    ReplyDelete